Tallinn Food Fest

29. - 31. oktober 2020

Tallinn Food Fair er en mindre messe i Estland. Messen tiltrækker især besøgende fra de Baltiske landes fødevareindustri. Messen er forbeholdt folk med tilknytning til fødevareindustrien, og med en forventning om over 7000 besøgende, er der god mulighed for at skabe spændende kontakter. De besøgende kommer især fra Estland, Letland og Lithauen, men også fra de andre nærtliggende lande, Finland, Rusland og en række østeuropæiske lande.

Vi arrangerede, for første gang i 2019, en dansk pavillon på Tallinn Food Fair. Vi gentager denne success i 2020, da vi ser store muligheder for danske virksomheder, på de Baltiske Markeder. Deltagelse på denne pavillon er en rigtig god mulighed for at komme ind på de Baltiske markeder.

Hvorfor udstille på Tallinn Food Fair

  • Tallinn Food Fair er en god åbning ind til de baltiske markeder og potentielt også det finske, russiske og andre østeuropæiske markeder.
  • Det er en mindre messe og de besøgende har derfor mulighed for at nå forbi alle standene.
  • Konkurrencen på de baltiske markeder er knap så store som på den man møder i fx Tyskland, England, Frankrig og Holland.
  • Food from Denmark sørger for en plug and play løsning, så det bliver så nemt som muligt for jer bare at møde op og udstille jeres varer.

 

Messen arrangeres i samarbejde med