Eksportprojekter

Symposium

2021

Som en del af vores nye ONLINE strategi 2021, har vi udarbejdet et digitalt eksportfremstød i samarbejde med Danmarks Eksportråd. COVID-19 har indtil nu har forhindret mange i at få nye internationale kontakter. Vi skal tilpasse os den nye virkelighed, og vi skal finde nye måder, som kan hjælpe os med til at bevare vores markedsandele på de internationale markeder.

Vi håber meget på, at internationale messer vil begynde at køre igen i 2021, men vi skal også tænke innovativt og være forberedt på at COVID-19 kan fortsætte et godt stykke ind i 2021. Vi har set en tendens, hvor flere internationale messer er kommet med online udgaver af messerne og alle tænker alternativt i disse tider.

Med dette projekt ønsker vi at bidrage med ny viden indenfor afsætning af fødevarer til tre store markeder som det tyske, hollandske og østrigske idet der afholdes tre webinarer med anerkendte gæstetalere. Ydermere udarbejdes der en professionel markedsføringsvideo for hver af de deltagende virksomheder i projektet, som skal markedsføres online og den skal være med til at skabe mere opmærksomhed om de danske fødevarer.

Food from Denmark kører med en helhedsløsning. Når man tilmelder sig projektet, så er det Food from Denmark som står for den samlede koordinering af projektet, dvs. al kommunikation foregår via os og vi har styr på alle deadlines.

Projekterne gennemføres i samarbjede med The Trade Council. 

For mere information, kontakt os venligst.