EKSPORTPROJEKTER

SIAL Paris

21. - 25. oktober 2018. 


SIAL er én af verdens største fødevaremesser, bl.a. kendt for sin mængden af innovative fødevarevirksomheder, som repræsenterer flere forskellige fødevarekategorier. Messen afholdes hvert andet år i Paris, og du har lige nu mulighed, for, at tilmelde dig messen med Food from Denmark som din arrangør.


Dansk fællesstand på SIAL 2018

Food from Denmark arrangerer deltagelse på messen i 2018, hvor standdesignet vil være en dansk åben fællesstand. Du er meget velkommen til, at kontakte os på mz@foodfromdenmark.dk hvis du er interesseret i, at høre mere om muligheden for at udstille på messen, eller hvis du ønsker at modtage et projektoplæg herpå. Placeringen vil blive i hal 2, som er en god og attraktiv placering, med masser trafik. 


Generelt om SIAL-messen

SIAL-messen er opdelt i to hovedkategorier: halvdelen af messeområdet tilhører nationale pavilloner, mens den anden halvdel af messeområdet tilhører forskellige fødevarekategorier, hvor man som gæst kan finde producenter inden for forskellige fødevarekategorier. I 2016 havde den danske fællestand en meget attraktiv placering i hal 2. 

  


SIAL BROCHURE 2018


SIAL HJEMMESIDE

 

 

 

 

Medlemmer som udstiller på SIAL 2018