EKSPORTPROJEKTER

SIAL Paris

15. - 19. oktober 2022

SIAL 2020 blev udsat til 2022 grundet Covid-19. 

Vi takker for et rigtig godt SIAL i 2018 hvor hele 17 danske virksomheder deltog. Det var nogle rigtig gode dage i Paris hvor der blev skabet rigtig mange gode nye kontakter. Vi arbejde igen men et åben-stand-koncept, hvilket fungerede rigtig godt og fik mange indkøbere forbi.

Næste SIAL er fra den 15. – 19. oktober 2022. Hvis du allerede nu ved at I skal med næste gang, så send en mail til mz (at) foodfromdenmark.dk. Der vil komme meget mere information efterhånden som vi kommer nærmere. I mellemtiden er der et par billeder fra messen i 2018 nedenunder, samt vores katalog med en liste over udstillere til højre.

Projektet gennemføres i samarbjede med Danmarks Eksportråd, som yder tilskud til projektet. 

 

Generelt om SIAL-messen
SIAL er én af verdens største fødevaremesser, bl.a. kendt for sin mængden af innovative fødevarevirksomheder, som repræsenterer flere forskellige fødevarekategorier. Messen afholdes hvert andet år i Paris, og du har lige nu mulighed, for at tilmelde dig messen med Food from Denmark som din arrangør.

SIAL-messen er opdelt i to hovedkategorier: halvdelen af messeområdet tilhører nationale pavilloner, mens den anden halvdel af messeområdet tilhører forskellige fødevarekategorier, hvor man som gæst kan finde producenter inden for forskellige fødevarekategorier. I både 2016 og 2018 havde den danske fællestand en meget attraktiv placering i hal 2.

Messen arrangeres i samarbejde med Danmarks Eksportråd og Fonden for økologisk landbrug, der yder tilskud til projektet. 

For mere information og for porjektoplæg, kontakt os venligst. 

 

  

 

SIAL HJEMMESIDE