EKSPORTPROJEKTER

Seafood Expo Global Barcelona 

27 - 29 April 2021

Ny dato: 7 - 9 September 2021 

Seafood Expo Global er verdens største seafood-messe, som fra 2021 vil blive afholdt i Barcelona i messecentret Fira de Barcelona. Omkring 2000 udstillere fra hele verden vil udstille på messen, som er et meget vigtigt mødested for fagfolk i seafood-industrien.

Food from Denmark stande på Seafood Expo Barcelona 2021
Food from Denmark har i flere år arrangeret individuelle stande på Seafood Expo Global, som frem til 2020 blev afholdt i Bruxelles.

I Barcelona får vi en placering i hal 2 lige ved indgangen (så vi har i 2021 alle vores individuelle stande samlet), og i denne hal finder man de samme udstillere, som tidligere udstillede i hal 5 i Bruxelles, så vi har fået tildelt en rigtig fin placering.

Vi markedsfører også alle deltagerne op til og under messen som ”Food from Denmark” og via vores linkedin.com virksomheds side med 5600 følgere.

15 danske virksomheder er tilmeldt Food from Denmarks stande i Barcelona. Vi kan måske godt få lidt ekstra plads, så hvis du er interesseret i SEG Barcelona 2021, så er du velkommen til at kontakte os og høre om mulighederne.