PLMA Global

28. - 31. marts 2022

Du har nu mulighed for at være en del af PLMA Global 2022, som afholdes som en online event/messe, hvis formål er at bringe virksomhederne og indkøbere tættere på hinanden.

Hvorfor skal man være en del af PLMA Global 2022? Den fysiske PLMA messe, som skulle afholdes i december 2021 er blevet aflyst. Den næste udgave af den fysiske PLMA messe vil finde sted den 31. maj – 1. juni 2022. De internationale indkøbere kunne ikke besøge PLMA messen siden maj 2019, og de er på udkig efter nye produkter. PLMA Global er en oplagt mulighed for at blive eksponeret overfor en gruppe af internationale indkøbere.

Projektets indhold:

Op til selve proejtet laver vi en række markedsføringstiltag for at synliggør virksomhedsgruppen på SoMe. Der udarbejdes en virksomhedsbrochure og den sendes til nogle udvalfte indkøbere. Der udarbejdes også en præsentationsvideo af gruppen. 

PLMA Global går praktisk ud på at hver virksomhed får adgang til en platform, hvor følgende er muligt: 

o Man kan præstenere sine virksomhedsprodukter ved hjælp af billeder og tekst
o Man kan vise videopræsentationer
o Man får adgang til en kalender, hvor man kan se hvis en indkøber har ønsker at få et møde med virksomheden. Opstår der et match mellem en virksomhed og en indkøber, så får virksomheden en dato og tidpsunkt for mødet. 
o Indkøbere kan efterlade visitkort på de enkelte profiler
o Profilen vil være tilgængelig online for indkøberne selv efter den 31. marts, så der kan fortsat opstår matches mellem indkøbere og virksomehder efter den 31. marts. 

Projektet gennemføres i samarbejde med Danmarks Eksportråd. 

Kontakt mz@foodfromdenmark.dk for mere information. 

                 


     Brochure fra 2020

    tryk på billedet for at åbne