EKSPORTPROJEKTER

PLMA Chicago

11. - 13. november 2018.

Om PLMA Chicago

PLMA Chicago er verdens største private label messe i USA. Der udstiller omkring 1500 udstillere fra hele verden på PLMA Chicago. Food from Denmark har fire gange tidligere arrangeret en fælles pavillon på PLMA Chicago, hvor der deltog mellem 5-8 danske fødevareproducenter - og vi arrangerer deltagelse igen i år.


Dansk fællesstand

Food from Denmark arrangerer deltagelse i 2018, og du er du interesseret i at høre mere om projektet, er du meget velkommen til at kontakte Karsten på: kan@foodfromdenmark.dk - vi har stadig få pladser tilbage, og sender gerne et uforpligtende projektoplæg herpå. 


Om PLMA-messerne

PLMA Chicago er en ud af tre private label messer som PLMA (Private Label Manufacturing Association) arrangerer. De to andre private label messer er PLMA Amsterdam, som afholdes i maj måned og PLMA Shanghai, som afholdes i december.

Food from Denmark har samarbejdet med PLMA siden 2005. Når du udstiller sammen som en gruppe producenter, har du mere gennemslagskraft end hvis du udstiller som en individuel virksomhed. PLMA-messerne er blevet internationale messer, besøgt af et meget købestærkt internationalt publikum. Messerne har fået et godt ry blandt indkøberne, fordi det er muligt at besøge mange af sine eksisterende leverandører på kort tid og derudover se hvilke nye potentielle leverandører der er på markedet. Som producent sender du et klart signal ved at udstille – du er en aktiv spiller på markedet.

For at udstille på en af PLMA-messerne kræves det, at du er medlem af PLMA-organisationen. Medlemskabet koster 1500 euros per år. Du får bl.a. adgang til ”Buyers list” og AC Nielsen tal på private label. En sidste betingelse for at kunne deltage på PLMA-messerne er, at du er producent, hvilket betyder at du selv producerer/bearbejder de produkter du udstiller.

PLMA Chicago hjemmeside

Medlemmer som udstiller på PLMA Chicago 2018

Your First Choice in private label

Gumlink Confectionery Company
See profile