Eksportprojekter

PLMA Amsterdam

21. - 22. maj 2019


PLMA Amsterdam er verdens største private label messe hvor Private Label Manufacturing Association står for arrangering af messen. PLMA Amsterdam afholdes hvert år i maj måned i Amsterdam, og derudover afholder PLMA også to andre private label messer i Chicago i november og Shanghai i december.


Dansk fællesstand på PLMA 2019

Food from Denmark arrangerer i 2019 en stor dansk fællesstand, som har én af messens mest attraktive placeringer - se video af plceringen HER. Du vil kunne finde os i Europa Hall, hvor vi har en stor dansk fællesstand. Der vil undervejs på messen, blive afholdt en stor dansk netværksaften, som er åben for udstillere og andre interesserede. Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du er interesseret i, at høre mere om muligheden for at udstille på messen i 2019, eller hvis du ønsker at modtage et projektoplæg herpå.


Fællesaften

Food from Denmark har tradition for, at afholde en fælles netværksaften i forbindelse med PLMA. Aftenen går med god mad, sparring og netværk ml. vores udstillere samt gæster med interesse for fødevareeksport. Nærmere info herom følger, når vi har nyt. 


Generelt om PLMA-messerne

Food from Denmark har samarbejdet med PLMA-messen siden 2005 og på vores danske fællesstand udstiller mellem 40-45 virksomheder. Når du udstiller sammen som en gruppe producenter via den dansek fællesstand, har du mere gennemslagskraft end hvis du udstiller som en individuel virksomhed.

PLMA-messerne er blevet internationale messer, besøgt af et meget købestærkt internationalt publikum. Messerne har fået et godt ry blandt indkøberne, fordi det er muligt at besøge mange af sine eksisterende leverandører på kort tid og derudover se hvilke nye potentielle leverandører der er på markedet. Som producent sender du et klart signal ved at udstille – du er en aktiv spiller på markedet.

For at udstille på en af PLMA-messerne kræves det, at du er medlem af PLMA-organisationen. Medlemskabet koster 1500 euros per år. Du får bl.a. adgang til ”Buyers list” og AC Nielsen tal på private label. En sidste betingelse for at kunne deltage på PLMA-messerne er, at du er producent, hvilket betyder at du selv producerer/bearbejder de produkter du udstiller.

HJEMMESIDE

2018 brochure 

Medlemmer som udstiller på PLMA Amsterdam 2019

Convenience on the go!

Crispy Food International A/S
See profile

ORKLA Foods Denmark A/S

ORKLA Foods Denmark A/S
See profile

BREW Better Beer

Skanderborg Bryghus A/S
See profile

The best of nature

Rynkeby Foods A/S
See profile

The Clean Food Company

The Clean Food Company
See profile

Your everyday friend

ORKLA Confectionery & Snacks Danmark A/S
See profile

old danish brewery

Bryggeriet Vestfyen & Frejdahl A/S
See profile

fish with a smile

Amanda Seafood A/S
See profile