EKSPORTPROJEKTER

Eksportprojekter

Messedeltagelse

Food from Denmark arrangerer internationale messedeltagelser for danske fødevarevirksomheder. Vi har 13 års erfaring med messeplanlægning, hvilket betyder, at du kan læne dig tilbage og lade os koordinere din deltagelse. Op til din deltagelse sørger vi for at markedsføre denne, blandt andet ved at sende en flot brochure ud til et hav af navngivne personer, typisk indkøbere og indkøbsdirektører i den internationale fødevarebranche. Vi sørger selvfølgelig også for at gøre besøgende på vores hjemmeside opmærksomme på vores tilstedeværelse på den pågældene messe. Derudover kan du, med et medlemskab af Food from Denmark, markedsføre din messedeltagelse, gennem din fødevareprofil - læs mere om medlemkab her. Vi arrangerer din deltagelse på nogle af verdens største fødevaremesser, herunder PLMA Amsterdam, Anuga i Køln og SIAL Paris. Se i fanen øverst, hvilke projekter du kan deltage på, og tag gerne kontakt.

5 gode råd før messestart.

Medlemskab er ikke et krav

Medlemskab af Food from Denmark er ikke et krav, hvis det pågældende projekt/messe der gennemføres er støttet med offentlige midler. De fleste projekter som Food from Denmark gennemfører, er uden støtte og her er medlemskab af Food from Denmark et krav.

Neværksarrangementer

Undervejs på vores messedeltagelser sørger vi for at afholde spændende netværksaftenener. Det giver alle de deltagende virksomheder mulighed for at få sparret med andre deltagere - store som små danske fødevarevirksomheder. Netværksaftenen er et vigtigt element, fordi det er her nye bekendtskaber og samarbejder begynder at spire. Det er her vi skaber et stærkere fundament for at få spredt danske fødevarer ud, globalt set. Derudover har du som medlem af Food from Denmark mulighed for at deltage på vores årlige netværksarrangement - det største i april. Alle vores +170 medlemsvirksomheder inviteres. Se mere om netværksdagen, Eksportdag, her og vurder om et medlemskab kunne være aktuelt for dig. 


Rådgivning

Har du brug for rådgivning omkring eksport- og markedsstrategier ifm. din eksport? Så er Food from Denmark den helt rette sparringspartner. Med over 20 år i fødevarebranchen, og de sidste 13 år som fast inventar ift. messedeltagelse m.m. så har vi en masse vigtig erfaring at trække på - og et stærkt og bredt fødevarenetværk. Vi rådgiver gerne din virksomhed i, hvordan I får startet op på jeres eksport, eller hvordan i fortsætter fra hvor I er lige nu. Giv os meget gerne et kald, så finder vi sammen ud af, hvad netop din virksomhed har brug for.