Food from Denmark

Food from Denmark er en konsulentvirksomhed, hvis primære opgave er, at fremme eksport af danske fødevarer. Derfor er vores slogan: Vi skaber rammerne for eksport af danske fødevarer. Det gør vi, vha. flere eksportfremmende aktiviteter, bl.a. arrangerer vi deltagelse på internationale fødevaremesser for vores kunder, udarbejdelser af eksportstrategier, rådgivning, og til slut har vi etableret et medlemsskab af Food from Denmark. Det kan du læse mere om her

Food from Denmark blev stiftet i 2005 af Karsten Nielsen, som allerede dengang havde arbejdet med eksport af danske fødevarer i 10 år. Karsten er forsat drivkraften i virksomheden og har over 20 års erfaring med eksport af bl.a. danske fødevarer. Karsten har gennem tid i branchen, deltaget på over 150 forskellige internationale fødevaremesser - fra Chicago til Shanghai.  

Vores kunder er primært små og mellemstore danske fødevareproducenter, som ønsker international synlighed, kontakt til udenlandske indkøbere og til slut, at få afsat danske kvalitetsfødevarer i udlandet. Vores kunders primære målgrupper på internationale eksportmarkeder er: Retail, foodservice og industri.
 

Vision, mision og værdier 
 

Vision: At være Danmarks største og foretrukne markedsføringsplatform for danske fødevarevirksomheder, som ønsker en målrettet og effektiv eksportmarkedsføring globalt. 

Mission: At samle alle små og mellemstore danske fødevarevirksomheder og markedsføre dem internationalt, for at skabe en kraftfuld synergieffekt. Dette, ved at tilbyde kvalitative eksportfremmende markedsføringsaktiviteter, frem for kvantitative. Vi vægter i høj grad nytænkning, sparring og tæt dialog med vores kunder, der kan styrke danske fødevarevirksomheders internationale synlighed og gennemslagskraft. 

Værdier: Godt købmandskab, ærlighed, energi og arbejdsomhed. 

Klik på videoen og høre mere om hvem vi er, hvad vi laver og hvordan vi kan hjælpe dig!