Kundeudtalelser

Nedenfor kan du se og læse hvad nogle af vores kunder har at sige, om samarbejdet med Food from Denmark, i forbindelse med flere af vores eksportfremmende aktiviteter.

Jesper Hansen, Direktør
Planets Pride A/S

 

Rammen om forskellige eksportfremstød

Jakobsens A/S har i mange år været kunde hos Food from Denmark, hvor Food from Denmark har stået for, at danne rammen om forskellige eksportfremstød, netværksaktiviteter mv. Seneste skud på stammen er Food from Denmarks markedsføringsportal på foodfromdenmark.dk, som skal synliggøre de danske producenter på eksportmarkeder. Især muligheden for at få synliggjort hvilke messer vi deltager på via hjemmesiden, samt vores virksomhedsprofil i databasen, er en effektiv måde at skabe synlighed og nye kontakter på. Som medlem får vi også tilbud om, at deltage i eksportprojekter, og muligheden for at være en del af et stort netværk som består af dygtige eksportfolk fra Danmark. Deltager vi i aktiviteter arrangeret af Food from Denmark, er vi sikret en høj service og professional tilgang.

Helle Reinewald, adm. direktør

Jakobsens A/S

RESULTEREDE I EN ORDRE PÅ 11 PALLER

Vi deltog i et eksportfremstød på verdens største fødevaremesse - ANUGA. Fremstødet blev arrangeret af Food from Denmark. Vi udstillede på en fællesstand sammen med ti andre danske producenter – det var et åbent koncept med fælles kok og fælles mødefaciliteter. Der var god synergi imellem deltagerne og vi fik bl.a. henvist en potentiel kunde fra en anden deltager, som to uger efter messen resulterede i en ordre på 11 paller. Samlet fik vi over 100 kontaktere, hvor vi forventer at en del bliver til fremtidige kunder, så vi er meget positive overfor fællesstand-konceptet og deltager gerne i andre fremstød arrangeret af Food from Denmark.

Poul Jensen, Eksportchef

Jens Møller Products ApS