Medlemskab

FOOD DATABASE


Hvad er formålet med FOOD DATABASE?

Som medlem af Food from Denmark, får din virksomhed en plads i vores FOOD DATABASE, som du finder her på hjemmesiden. FOOD DATABASE er et markedsføringsværktøj, som markedsfører danske fødevareproducenter overfor internationale indkøbere i udlandet.
Formålet med fødevaredatabasen er, at samle alle danske fødevareproducenter under samme tag, og skabe en fælles brandingværdi af danske fødevarer internationalt.

Når en international indkøber er på udkig efter danske fødevareproducenter, skal fødevaredatabasen fungere som et værktøj der hjælper de internationale indkøbere med at komme i kontakt med de danske fødevarevirksomheder.

Indkøberen kan søge efter forskellige fødevarekategorier, og under disse kategorier, ligger de danske fødevareproducenter placeret. Samme virksomhed kan være placeret under flere fødevarekategorier.

Når Food from Denmark udstiller på internationale fødevaremsser, så sørger vi for at markedsføre FOOD DATABASE via fællesbrochurer, som deles ud på messen og på standen, via plancher, via LinkedIn. Formålet er at de internationale indkøbere bliver opmærksomme på de danske fødevareproducenter og at de nemt kan finde dem. 

Oprettelse af virksomhedsprofil

Vi sørger for at oprette din virksomhedsprofil i FOOD DATABASE, hvor vi sender et brugernavn og en kode til dig, hvor du efterfølgende skal færdiggære profilen. 

På din virksomhedsprofil kan du:

  • redigere dit profilbillede
  • skrive en virksomhedsbeskrivelse
  • tilføje hvilke fødevarekategorier din virksomheds produkter hører under. Jo flere kategorier du har produkter til, jo større bliver din synlighed. 
  • du kan indikere hvilke messer din virksomhed delater på
  • under fanebladet "Nyheder" kan du vælge at poste nyheder, som senere bliver vist på vores hjemmeside

Brugermanual til profilen