Om Food from Denmark

Fødevaredatabasen

Som medlem af Food from Denmark, får din virksomhed en plads i vores internationale fødevarebase, som du kan se her. Fødevaredatabasen er et markedsføringsværktøj, som markedsfører danske fødevareproducenter overfor internationale indkøbere i udlandet.

Formålet med fødevaredatabasen er, at samle alle danske fødevareproducenter under samme tag, og skabe en fælles brandingværdi af danske fødevarer internationalt.

Når en international indkøber er på udkig efter danske fødevareproducenter, skal fødevaredatabasen fungere som et værktøj der hjælper de internationale indkøbere med at komme i kontakt med de danske fødevarevirksomheder.

Indkøberen kan søge efter forskellige fødevarekategorier, og under disse kategorier, ligger de danske fødevareproducenter placeret. Samme virksomhed kan være placeret under flere fødevarekategorier.


Oprettelse af virksomhedsprofil

Vi sørger for at oprette din virksomhedsprofil, så du bliver synlig i fødevaredatabasen. Du får tilmed tildelt et login, så du kan logge på siden og selv justere dine informationer.

På din virksomhedsprofil kan du vælge et profilbillede, skrive en virksomhedsbeskrivelse, tilføje et virksomhedslogo og tilføje hvilke fødevarekategorier din virksomheds produkter hører under. Jo flere kategorier du har produkter til, jo større bliver din synlighed. 

Brugermanual til profilen