Download vores materialer 

Coverbillede til LinkedIn

Ét af de vigtigste redskaber i eksportmarkedsføringen af danske fødevarer, er at stå sammen om budskabet og markedsføre sig online. LinkedIn er især én af de platforme, der fungerer enorm godt når det drejer sig om B2B-promovering. Derfor er det også vigtigt at din private LinkedIn-profil, afspejler den branche du er i og det du som ansat gerne vil videreformidle til internationale markeder.

Ved at klikke nedenfor, kan du downloade forskellige coverbilleder, der er lige til at smide på din private LinkedIn-profil. De afspejler hvad dansk mad står for, og der er en for enhver smag. Så er du producent eller distributør af fisk, snacks eller økologiske produkter, så læg ét af bannerne på din LinkedIn-profil. Billederne kan gratis downloades, og ved du ikke hvordan du gør? Så læs hvor how-to guide nederst. 

Klik på billedet og download! 

 

  

  

  

   

   

  

  


Sådan gør du!

Klik på guiden herunder og bliv nemt instrueret i, hvordan du lægger dit nye coverbillede på din LinkedIn-profil. 

OBS: Har du problemer med, at formatet ikke passer på LinkedIn? Vær opmærksom på, at billedestørrelsen kan drille hvis du bruger Internet Explorer-browseren når du uploader billedet på din LinkedIn. Brug istedet for Google Chrome som browser, når du downloader og uploader billedet på LinkedIn.