Medlemskab

Medlemsbetingelser

 

1. Hvad indeholder mit medlemskab? 

Food from Denmark er en privatejet virksomhed, som markedsfører danske virksomheders produkter internationalt via www.foodfromdenmark.dk. Vi plejer vores medlemmers interesserer omkring eksport og de udfordringer danske virksomheder står overfor i fremtiden. Vi markedsfører økologiske og konventionelle produkter internationalt via vores hjemmeside.

Følgende er inkluderet i alle medlemskabskategorier:

• Du kan deltage i alle eksportprojekter/inspirationsture mv. arrangeret af Food from Denmark

• En online virksomhedsprofil i fødevaredatabase på foodfromdenmark.dk. Dette er et værktøj de udenlandske indkøbere kan bruge når de søger efter danske fødevareproducenter. Medlemmer leverer tekst og billeder til opsætning af profilen i databasen. Alternativt kan du give Food from Denmark lov til at tage materiale direkte fra din hjemmeside og opsætte en profil. Profilen skal efter opsætning godkendes af medlemmet. Du giver samtidig Food from Denmark lov til at bruge din virksomheds billeder i markedsførings øjemed på portalen www.foodfromdenmark.dk. Se mere om opsætning af din medlemsprofil her

• Fælles online eksportdag med international gæstetal

• Gratis lancering af produktvideoer og nyheder på www.foodfromdenmark.dk

Ud over indholdet i et basis medlemskab har du mulighed for at tilkøbe ydelser som annoncer på forsiden af foodfromdenmark.dk, opslag på vores LinkedIn side mv.. Kontakt Food from Denmark for yderligere information.

Eksportprojekter hvor offentlige tilskud er en del af projektprisen er ikke betinget af et medlemskab af Food from Denmark.

 

2. Priser

Prisen afhænger af hvilken medlemskategori du er tilknyttet. Læs nærmere i vores medlemsmateriale.

 

3. Medlemsperiode

Alle medlemskaber gælder et år ad gangen, fra den dato man tilmelder sig.

 

4. Fornyelse og opsigelse af medlemskab

Du modtager automatisk faktura til genfornyelse. Hvis du på dette tidspunkt ikke ønsker at forlænge dit medlemskab for det kommende år, skal dette meddeles til Food from Denmark. Du har 10 dage fra du modtager faktura, til du skal give besked omkring eventuel udmeldelse for det kommende år. Dette meddeles skriftligt til Food from Denmark, hvorefter du vil modtage en kreditnota per mail.

Et allerede indbetalt medlemskontingent kan ikke refunderes.

 

5. Hvem kan være medlem?

Alle som har et dansk SE nummer kan være medlem