LinkedIn kursus for fordel medlemmer

Kære Food from Denmark medlem
Som en del af FFD medlemskabet er vi meget glade for at kunne præsentere vores kommende LinkedIn webinar, med LinkedIn eksperten Tonny Mikkelsen. Du lærer hvordan du bliver top-of-mind og konvertere din målgruppe. Webinaret varer 45 minutter + 15 minutter til eventuelle spørgsmål og foregår

 hver tirsdag i marts 9.55-11.00 og er for alle vores Fordel medlemmer.

Vigtig information
For at kunne deltage i kurset skal du have oprettet en LinkedIn profil og have downloadet teams. Op til webinaret får du tilsendt et skema hvor du bl.a. skal skrive om dit formål og din målgruppe.

Alle webinarerne bliver optaget på video, således man ikke behøver at være til stede på det givne tidspunkt. Alle tilmeldte modtager link til videoer efterfølgende. Mailen er kun sendt ud til de, der er direkte kontakter på medlemskabet. Derfor skal vedkommende huske at skrive de, der ønsker at deltage på tilmeldingsblanketten, således de modtager link til Teams møder og relevant materiale.

Sådan deltager du
Du kan tilmelde din virksomhed og op til 4 medarbejdere i det tilsendte Google Forms link. Venligst gør opmærksom på, hvis i tilmelder jer efter d. 22/02 da der ugen inden bliver sendt vigtigt materiale ud. Det er vigtigt at tilmelde sig for at modtage relevant materiale, videoer og link til møder. Ønsker du at opgradere dit medlemskab fra Basis til Fordel skal du blot skrive til ffd@foodfromdenmark.dk, så opretter vi dig med det samme.

Program

  • 9.55-10.00: Onboarding
  • 10.00-10.45: Oplæg ved Tony Mikkelsen
  • 10.45-11.00: Spørgsmål 

Hvad lærer du?
Gennem webinaret lærer du at

  • udvide dit netværk til beslutningstagere og influenter i relevante virksomheder
  • udvide målgruppens kendskab til de muligheder og services du tilbyder
  • vedligeholde det eksisterende netværk (kunder/potentielle kunder) og således øge mulighederne for gensalg / relations salg

Vi er sikre på det bliver et lærerigt kursus og at I alle til slut sidder med en masse konkrete værktøjer til at konvertere jeres målgruppe og en implementeringsplan.

Hos Food from Denmark glæder vi os til, at vi ses på Microsoft Teams!