MEDLEMSKAB

Bliv medlem af Food From Denmark og skab større online synlighed internationalt

Food From Denmark medlemskabet er skræddersyet til danske fødevarevirksomheder, der ønsker at intensivere deres internationale markedsføringsindsats. Medlemskabet er både relevant for små virksomheder der ønsker at tage hul på eksportmarkedet, såvel som for store virksomheder, som vil have et ekstra skub til deres nuværende aktiviteter. 

Vores medlemmer beskæftiger sig med alt relateret til fødevareproduktion.


Hvad får jeg ud af at være medlem?
  • Mere synlighed online overfor internationale indkøbere
  • Adgang til et stort netværk af kollegaer i fødevareindustrien
  • Deltagelse til den årlige online eksportdag, med internatonale gæstetaler
  • Adgang til eksportprojekter, som ikke er fondsstøttet
  • Adgang til specialistviden indenfor internationale fødevareeksport
  • Nyhedsbreve  
Understøttelse af messeaktiviteter

Forberedelsen op til messeafholdelse er afgørende for en succesfuld deltagelse. Som Food From Denmark medlem hjælper vi med at skabe det bedste fundament for jeres deltagelse, ved at videregive vores erfaringer, der er opbygget over 15 år. Desuden bliver jeres deltagelse markedsført ud til vores netværk, således internationale indkøbere er opmærksomme på jeres stand.

Online aktiviteter

Online markedsføring er vigtigere end nogensinde før. Medlemmer får mulighed for at promovere deres produkter på vores LinkedIn side med mere end 5300 følgere og på vores hjemmeside, med en profil i fødevaredatabasen.


Medlemskategori og priser

Alle priser er opgivet pr. år og er eksklusive moms:

BASIS – grundlæggende eksponering og netværk – 1495 kr.

FORDEL – skub på eksport og øget markedsføring - 2995 kr.

FORDEL plus – skræddersyet vejledning og ekstra markedsføring - 7995 kr.

Læs mere om fordelene I de forskellige medlemskategorier her


Messer og medlemskrav

For at deltage i eksportprojekter og messer der ikke er støttet med offentlige midler, er det påkrævet at være medlem af Food From Denmark.

Bliv medlem af Food from Denmark her

Kundeudtalelser

”At være medlem af Food From Denmark har helt fra begyndelsen været det hele værd. Der er styr og struktur på tingene, specielt hvad angår messer, og opstår der udfordringer undervejs så finder teamet altid en løsning. Du får som virksomhed mulighed for at blive markedsført på en målrettet måde, der går benhårdt efter at netop din (og andre danske virksomheder) bliver set og hørt i fødevareverdenen.”

 

”Det er en fornøjelse at være medlem af Food From Denmark. Du kan som medlem altid være sikker på at få en optimal service, hvad end du står lige foran en kommende messe, du bare har brug for et godt råd, sparring eller udbygge dit netværk som virksomhed. Food From Denmark er altid klar på at hjælpe dig, og de holder nogle arrangementer, som helt sikkert er værd at deltage i.”