MEDLEMSKAB

Bliv medlem af Food from Denmark og skab større online synlighed internationalt 


Food From Denmark medlemskabet er skræddersyet til danske fødevarevirksomheder, der ønsker at intensivere deres internationale markedsføringsindsats. Medlemskabet er både relevant for små virksomheder der ønsker at tage hul på eksportmarkedet, såvel som for store virksomheder, som vil have et ekstra skub til deres nuværende aktiviteter. 

Overordnet set får du adgang til et stort netværk, hvor du kan møde kollegaer fra fødevarebranchen, du får adgang til at poste nyheder på vores LinkedIn virksomhedsside, adgang til webinarer og netværksarrangementer. Alle disse aktiviteter er med til at fremme din virksomheds synlighed online og bidrage med viden og sparring der gør din virksomhed mere eksportparat.

 

Medlemskabstyper 

 

Messer og medlemskrav

For at deltage i eksportprojekter og messer der ikke er støttet med offentlige midler, er det påkrævet at være medlem af Food From Denmark.

Bliv medlem af Food from Denmark her

Kundeudtalelser

”At være medlem af Food From Denmark har helt fra begyndelsen været det hele værd. Der er styr og struktur på tingene, specielt hvad angår messer, og opstår der udfordringer undervejs så finder teamet altid en løsning. Du får som virksomhed mulighed for at blive markedsført på en målrettet måde, der går benhårdt efter at netop din (og andre danske virksomheder) bliver set og hørt i fødevareverdenen.”

 

”Det er en fornøjelse at være medlem af Food From Denmark. Du kan som medlem altid være sikker på at få en optimal service, hvad end du står lige foran en kommende messe, du bare har brug for et godt råd, sparring eller udbygge dit netværk som virksomhed. Food From Denmark er altid klar på at hjælpe dig, og de holder nogle arrangementer, som helt sikkert er værd at deltage i.”


Se vores

medlemsbrochure 2021