Medlemskab

Medlemskab

Er du en dansk fødevarevirksomhed, der ønsker en intensiveret international markedsføringsindsats? Så er et medlemskab af Food from Denmark helt oplagt. Vores medlemskab er medvirkende til, at du får hul igennem til eksportmarkederne.

Hvem er medlemskabet for?

Medlemskab af Food from Denmark er for alle danske virksomheder med tilknytning til fødevareindustrien. Vores medlemmer dækker alt fra producenter, importører og distributører af fødevarer, til virksomheder der arbejder med ”housewares og accessoires”. Er du i tvivl om du passer ind, så spørg endelig.

Hvorfor?

Et medlemskab af Food from Denmark skal fremme din virksomheds internationaliseringsevne og styrke din markedsposition. Vores fornemmeste opgave er at markedsføre dine produkter mod det internationale marked og skabe den nødvendige kontakt, der gør forskellen. Din virksomhed bliver en del af en fælles dansk netværksplatform, hvor du møder andre kollegaer på tværs fra fødevarebranchen. Du kan blive medlem af Food from Denmark, som 170+ andre danske virksomheder også er det, og opnå en række fordele, som skal skabe de mest fordelagtige rammer for din eksportsituation.

Det får du:

Profil i Food from Denmarks virksomhedsdatabase

 • Din profil bruges til at fortælle besøgende om, hvilke produkter I kan levere og evt. lidt om virksomheden.
 • De besøgende kan se hvilke messer din virksomhed deltager i. På din profil fremgår det hvilke messer du deltager på, og i kategorien "Eksportprojekter" / "Upcomming fairs" fremgår det hvem der deltager på hvilke messer. 
 • Siden har masser af såvel national som international trafik (ca. 2/3 besøgende er internationale).
 • Vi sørger for at promovere siden gennem såvel LinkedIn som på de store internationale messer. På den måde øger vi hele tiden den internationale trafik og den internationale interesse i danske virksomheder.
 • Adgang til at poste produktnyheder på forsiden, hvilket øger opmærksomheden omkring din virksomhed.

Mulighed for opslag på Food from Denmarks LinkedIn (LINK)

 • Mulighed for gratis markedsføring på Food from Denmarks LinkedIn side med over 3000 følgere.
 • Vi hjælper gerne med at få lavet et godt opslag.
 • Vi bruger altid LinkedIn til at markedsføre virksomheder, der deltager på kommende messer. På den måde har internationale indkøbere en mulighed for at undersøge virksomhederne på forhånd.

Gratis deltagelse i den årlige eksportdag

 • Gæstetaler: I 2019 får vi besøg af repsæsentanter fra Polske Eurocash, som også ønsker at afholde match making møder med danske virksomheder. Derudover kommer Svenske Axfood forbi og fortæller om deres private label strategi og fremtidige muligheder.
 • I 2018 deltog repræsentanter fra over 70 virksomheder, så det er også en god mulighed for at netværke.
 • Pris for ikke-medlemmer: 2500,-.

6-8 årlige nyhedsbreve samt adgang til markedsrapporter

Netværk

 • Udover muligheden for at netværke med andre fødevarevirksomheder til eksportdagen, så kan vi også ofte hjælpe med at formidle relevante kontakter.

Eksportvejledning

 • Vi sætter os gerne ned og får en snak med jer om jeres eksportplaner og vejleder om, hvordan I bedst muligt kan bruge jeres ressourcer.

Din pris

Prisen for et medlemskab hos Food from Denmark varierer efter din virksomheds årlige omsætning.

 • Omsætter din virksomhed for under 10 mio. kr. årligt, koster et medlemskab 800 kr. ex. moms pr. år.
 • Omsætter din virksomhed for over 10 mio. kr. årligt, koster et medlemskab 2500 kr. ex. moms pr. år.

Du betaler kun fra den måned du melder dig ind, og frem til d. 31/12.

Bliv medlem her. 


Medlemskab: ikke et krav ved eksportprojekter med tilskud

Medlemskab af Food from Denmark er ikke et krav, hvis det pågældende projekt/messe der gennemføres, er støttet med offentlige midler. De fleste projekter som Food from Denmark gennemfører, er uden støtte og her er medlemskab af Food from Denmark et krav.

Læs mere om medlemskabet her.