EKSPORTPROJEKTER

Eksportmøde  

Hvert år afholder Food from Denmark et eksportmøde for medlemmer og kunder. Eksportmødet byder på spændende gæstetalere og en masse forskellige danske fødevareproducenter. Formålet med dagen er vidensdeling om fødevareeksport, og at kortlægge hvad der rører sig på de internationale eksportmarkeder, for at fremme dansk fødevareeksport. Vi har indtil videre afholdt 11 eksportmøder hen over 11 år med stort deltagerantal. År efter år, har vi oplevet en stigning i interessen og antal tilmeldte - eksportmødet er klart en succes.

 
Næste møde

Fredag d. 7. september 2018

Til vores næste Eksportmøde i september har vi fornøjelsen af, at byde CEO Netto Tyskalnd, Torben Godskesen, velkommen. Han vil give et indblik i deres fremtidige strategi, hvilke krav de stiller til danske fødevareleverandører og hvilke produkter og kategorier der efterspørges på det tyske marked. Alle Food from Denmarks' 170 medlemmer inviteres til en spændende netværksdag, hvor strategi, netværk og sparring er i højsædet. Der vil løbende komme flere informationer, hvorfor du opfordres til, at holde dig opdateret her på siden.

Netto Tysklands historie: I september 1990 påbegyndte Netto en internationaliseringsproces, og åbnede den første butik i Mecklenburg-Vorpommern i Tyskland - umiddelbart efter Murens fald. Netto's ekspansion i Tyskland har siden fordelt sig til delstaterne Brandenburg, Berlin og Sachsen-Anhalt og tæller i dag 347 butikker.

VIGTIGT: Deltagelse på eksportmødet kræver, at du er medlem af Food from Denmark (det kan du blive her). Alternativt kan du deltage på dagen for 1500 kr. ex moms. Tilmelding sker til Mirsada på mz@foodfromdenmark.dk.

DAGENS PROGRAM

Klik her: Bliv en effektiv netværker

 

 

Sammenkog af Eksportdagen fredag d. 7. april 2017 i Skanderborg Kulturhus