Projekter

Eksportdag 2017/2018 

Hvert år afholder Food from Denmark en eksportdag for medlemmer og kunder. Eksportdagen byder på spændende gæstetalere og en masse forskellige danske fødevareproducenter. I år blev Eksportdag afholdt fredag d. 1. september 2017, og næste Eksportdag afholdes fredag d. 1. september 2017.  

Formålet med dagen er vidensdeling vedr. eksport, og hvad der rører sig på de internationale eksportmarkeder. Derudover at netværke, og møde en masse spændende deltagere fra samme branche, og dele erfaringer som i sidste ende kan fremme den danske fødevareeksport. 

Vi har indtil videre afholdt 10 eksportdage hen over 10 år, og med stort deltagerantal. År efter år, har vi oplevet en stigning i interessen og antal tilmeldte. Eksportdagen må siges, at være en succes.

Eksportdag: fredag d. 7. april 2017

Klik på billedet, for at se et lille sammenkog af Eksportdagen d. 7. april 2017. På dagen deltog over 80 individuelle personer og af gæstetalere havde vi besøg af Kategoridirektør i Rema 1000 Norge, Are Ellingsve samt Claus Juel-Jensen, forhenværende direktør i Netto International.

Eksportdag: fredag d. 1. september 2017

Den næste Eksportdag afholdes fredag d. 1. september 2017. Det præcise program for dagen er endnu ikke fastlagt, men vi kan love, at det indeholder erfarne gæstetalere, der deler ud af deres spændende erhvervserfaringer i fødevarebranchen.

Eksportdag: fredag d. 6. april 2018

Det præcise program for dagen er endnu ikke fastlagt. 

Eksportdag: fredag d. 7. september 2018

Det præcise program for dagen er endnu ikke fastlagt.