EKSPORTPROJEKTER

Projekter

Under dette faneblad kan du læse mere om vores nuværende og kommende projekter. I drop-down menuen vælger du det projekt, som du ønsker at læse mere om. Hvis du er interesseret i at vide mere om et bestemt projekt, er du meget velkommen til at kontakte os hvor vi gerne sender et projektoplæg.


Vores projekter består af:

  • Fællesstande på internationale fødevaremesser
    Vi arrangerer danske fællesstande på internationale fødevaremesser, og har gjort det i knap 13 år. Deltagerne i projekterne er danske fødevarevirksomheder, som ønsker at få hul igennem til de internationale eksportmarkeder. Projekterne er baseret på helhedsløsninger, hvilket betyder at vi ordner alt koordinering omkring din messedeltagelse, så din virksomhed ikke selv skal bruge ressourcer på det, og kun har én leverandør at forholde sig til. Vi vægter videns- og erfaringsudveksling højt, og der vil altid være forskellige netværksarrangementer tilknyttet et sådant projekt. Formålet er, at udveksle erfaringer og viden indenfor eksportsalg.

  • Netværksaktiviteter
    Undervejs på de forskellige messer vi koordinerer deltagelse på, vil din virksomhed kunne deltage på forskellige netværksarrangementer, hvis formål er, at udveksle erfaringer og viden indenfor eksportsalg. Disse netværksaktiviteter er altid populære blandt vores kunder som udstiller, fordi det giver mulighed for at sparre og udveksle erfaringer, men store som små danske fødevarevirksomheder. 

  • Rådgivning
    Vi rådgiver danske fødevarevirksomheder omkring eksportsalg, også i forbindelse med vores messedeltagelser. Så har du spørgsmål optil, undervejs eller efter messedeltagelse, er vi de helt rigtige at sparre hos. Hvis din virksomhed overvejer at gå i gang med eksport, uanset hvordan, er vi den rette samarbejdspartner, fordi vi har mange års erfaring med nogle af Danmarks største fødevarevirksomheder.