Projekter

Projekter

Under dette faneblad kan du læse mere om vores nuværende og kommende projekter. I drop-down menuen vælger du det projekt, som du ønsker at læse mere om. Hvis du er interesseret i at vide mere om et bestemt projekt, så er du meget velkommen til at kontakte os og vi sender gerne et projektoplæg til dig. Vores projekter kan deles op i følgende:

Fællesstande på internationale fødevaremesser
Vi arrangerer fællesstande på internationale fødevaremesser, og deltagerne i projekterne er de danske fødevarevirksomheder. Disse projekter er baseret på helhedsløsninger. Hvis din virksomhed deltager i et eksportprojekt, så er det os, som står for den overordnede koordinering af projektet. Dette betyder, at vi koordinerer alle projektets faser, så din virksomhed har kun en leverandør den skal forholde sig til. Vi vægter videns- og erfaringsudveksling højt, og der vil altid være forskellige netværksarrangementer tilknyttet et sådant projekt. Vi arrangerer forskellige netværksarrangementer hvis formål er at udveksle erfaringer og viden indenfor eksportsalg.

Netværksaktiviteter
Vi arrangerer forskellige netværksarrangementer hvis formål er at udveksle erfaringer og viden indenfor eksportsalg.

Rådgivning
Vi rådgiver danske fødevarevirksomheder omkring eksportsalg. Hvis din virksomhed overvejer at gå i gang med eksport, så er vi den rette samarbejdspartner.