Medlemskab 

Bliv medlem 

Et medlemskab af Food from Denmark skal skabe eksportfremme for din virksomhed, og sørge for at brande og markedsføre din virksomhed internationalt. Vores fornemmeste opgave er, at markedsføre dine produkter mod det internationale marked, og skabe den nødvendige kontakt, der gør forskellen. Det gør vi vha. følgende aktiviteter: 

  • Virksomhedsprofil i Food from Denmarks internationale fødevaredatabase
  • Deltagelse i Food from Denmarks årlige Eksportdag
  • Adgang til vigtige markedsrapporter og spændende nyhedsbreve

Ved at have en virksomhedsprofil i vores internationale fødevaredatabase, skaber du maksimal synlighed omkring dine produkter. Databasen er dagligt besøgt af udenlandske indkøbere, som er på udkig efter danske kvalitetsfødevarer, både konventionelle og økologiske. Databasen fungerer som et online showroom og en kontaktplatform, og skal danne rammen for din videre kontakt med potentielle købere.

Formålet med Eksportdagen er, at den skal styrke dit netværk i fødevarebranchen, og føre til vidensdeling, som kan styrke din internationale markedsposition. Hvad Eksportdagen ellers byder på, kan du læse under bjælken ”Projekter” og undermenuen ”Eksportdag”.

Disse aktiviteter skal skabe stor international synlighed omkring netop dine produkter, som skal føre til at du bliver kontaktet af internationale aktører, der er interesseret i, at importere netop dine produkter.

Læs her en uddybelse af, hvad et medlemsskab af Food from Denmark præcist indebærer. Ved at udfylde formularen nedenfor, bliver du medlem af Food from Denmark. 

Priser: Prisen for et medlemskab hos Food from Denmark varierer af din virksomheds årlige omsætning.

Omsætter din virksomhed for under 10 mio. kr. årligt, koster et medlemskab 800 kr. ex. moms pr. år.
Omsætter din virksomhed for over 10 mio. kr. årligt, koster et medlemskab 2500 kr. ex. moms pr. år.

Hvad hvis jeg melder mig ind midt på året?: Hvis din virksomhed omsætter for over 10 mio. kr. årligt, og hvis du melder dig ind i løbet af maj måned, så afregnes dit medlemskab som følgende:

2500 kr. / 12 måneder = 208 kr. per måned. Du betaler dit medlemskab for juni, juli, august, september, oktober, november og december som er 7 x 208 kr. = 1456 kr.

 

Dine kontakt oplysninger


Sikkerhed
For at sikre at denne formular ikke benyttes af "spambots", beder vi dig skrive teksten på billedet. Teksten kan kun læses af mennesker.

Captcha

* Obligatoriske felter