Medlemskab

Medlemskab

Er du en dansk fødevarevirksomhed, der ønsker en intensiveret international markedsføringsindsats? Så er et medlemskab af Food from Denmark helt oplagt. Et medlemskab af Food from Denmark skal være med til at fremme din virksomheds internationaliseringsevne, og styrke din markedsposition.

Du kan blive medlem af Food from Denmark, som +100 andre danske virksomheder også er det, og opnå en række fordele, som skal skabe de mest fordelagtige rammer for din eksportsituation. Din virksomhed bliver en del af en fælles dansk netværksplatform, hvor du møder andre kollegaer på tværs fra fødevarebranchen. Din virksomhed synliggøres markant via vores fødevaredatabase, som markedsføre din virksomheds produkter internationalt.

Medlemskab af Food fromDenmark er ikke et krav, hvis det pågældende projekt/messe der gennemføres, er støttet med offentlige midler. De fleste projekter som Food from Denmark gennemfører, er uden støtte og her er medlemskab af Food from Denmark et krav.

Under BLIV MEDLEM kan du læse mere nøjagtigt om de aktiviteter og fordele, et medlemskab inkluderer samt blive medlem online.